اخبار

إعــــلان توظيــف ( مُساعد أمين مخزن ) – غزة

وصل شبكة  فلسطين نيوز  إعلان توظيف صادر عن شركة بنز& بنز وهي أضخم صالة عرض للـقرطاسية و الـهدايا و الألعاب تعلن فيه عن حاجتها  لتوظيــــف ( مُساعد أمين مخزن )

الشروط والمؤهلات المطلوبة : 

• أن يكون المتقدم حاصل على شهادة جامعية دبلوم محاسبة على الأقل.

• القدرة على ارسال واستلام الطلبيات والإرساليات وتسجليها ومعالجتها محاسبياً.

• خبرة سنة على الأقل في هذا المجال .

• القدرة على تحمل ضغط العمل.

• يفضل من سكان مدينة غزة .

طريقة التسجيل 

– يرجى على الراغبين بالتقدم للوظيفة تعبئة طلب من خلال الضغط ( هنا )

– علماً بأن أخر موعد للتقديم 22/04/2022 

– العنوان :  غزة – الرمال – كابيتال مول 

تابعونا على الحسـابات التالية ليصلكم كل جديد

|| جروب فيسبوك || صفحة فيسبوك ||  قناة تيلجرام ||  صفحة تويتر  ||

مقالات ذات صلة

‫137 تعليقات

  1. I blog frequently and I really thank you for your information. Your article has truly peaked my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your Feed as well.

  2. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s both educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something too few men and women are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I stumbled across this in my hunt for something regarding this.

  3. You’re so awesome! I don’t suppose I have read anything like this before. So wonderful to find someone with a few original thoughts on this subject matter. Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is required on the internet, someone with some originality!

  4. I’m very happy to find this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely loved every bit of it and I have you saved to fav to check out new stuff in your website.

  5. 3D печать стала неотъемлемой частью медицинской индустрии, предоставляя уникальные решения и возможности для улучшения здравоохранения. Врачи и инженеры используют 3d печать пластиком в минске для создания индивидуальных медицинских имплантатов, протезов и ортезов, точно соответствующих анатомии пациентов.

  6. 3D печать стала неотъемлемой частью медицинской индустрии, предоставляя уникальные решения и возможности для улучшения здравоохранения. Врачи и инженеры используют 3d печать алюминием для создания индивидуальных медицинских имплантатов, протезов и ортезов, точно соответствующих анатомии пациентов.

  7. Критичность ума. Пройти тесты онлайн. https://bit.ly/freyd-zigmund-freyd Что нибудь более позитивное. Чем человек отличается от животного обществознание 7 класс. Какое понятие используется для обозначения всеобщих присущих всем людям способностей. Отдельный человек личность.

  8. Great ?V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

  9. Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara’nın Nabzını Tutan Haber Sitesi: Pandermos Haber Bölgesel haberlerde derinlik ve kalite arayanlar için Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara bölgesinin en güncel ve güvenilir haber kaynağı Pandermos, okuyucularına kesintisiz bilgi akışı sağlıyor. Yerel olaylardan, kültürel etkinliklere, ekonomiden spora bölgenin dört bir yanını kapsayan geniş bir haber yelpazesine sahip olan Pandermos, bölge halkının ve ilgi duyanların ilk tercihi olma özelliğini koruyor. Gelişmiş habercilik anlayışı ve objektif bakış açısıyla hazırlanan içerikler, Pandermos’u sadece bir haber sitesi olmanın ötesine taşıyor. Güney Marmara’nın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini anlamak isteyen herkes için vazgeçilmez bir kaynak haline gelen bu platform, okuyucularına kaliteli ve doğrulanmış bilgiler sunmayı amaçlıyor. Bandırma, Balıkesir ve çevresinde yaşayanlar veya bu bölgeyle ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyenler için Pandermos, aradıkları her şeyi bir arada bulabilecekleri bir portal. Ziyaretçilerine sadece haber değil, aynı zamanda bölgenin kültürel ve sosyal yaşantısına dair paha biçilmez bilgiler de sunuyor. Eğer siz de Güney Marmara’nın nabzını tutan, güncel ve objektif haberleri kaçırmak istemiyorsanız, Pandermos sizin için en doğru adres. Habercilikte kalite ve güven arayanların tercihi Pandermos, bölgesel haberler konusunda bir adım öne çıkıyor.

  10. Eğer teknoloji dünyasındaki en son trendleri, derinlemesine analizleri ve yenilikçi fikirleri takip etmekten hoşlanıyorsanız, sizin için harika bir kaynak bulduk: Pandermos.net. Bu site, teknoloji tutkunlarına yönelik en güncel haberleri, rehberleri ve incelemeleri sunuyor. Pandermos.net, AI’den VR’a, akıllı ev çözümlerinden yazılım geliştirmeye kadar geniş bir yelpazede konuları kapsıyor. Eğer siz de bu konulara ilgi duyuyorsanız, Pandermos.net’i ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

  11. Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara’nın Nabzını Tutan Haber Sitesi: Pandermos Haber Bölgesel haberlerde derinlik ve kalite arayanlar için Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara bölgesinin en güncel ve güvenilir haber kaynağı Pandermos, okuyucularına kesintisiz bilgi akışı sağlıyor. Yerel olaylardan, kültürel etkinliklere, ekonomiden spora bölgenin dört bir yanını kapsayan geniş bir haber yelpazesine sahip olan Pandermos, bölge halkının ve ilgi duyanların ilk tercihi olma özelliğini koruyor. Gelişmiş habercilik anlayışı ve objektif bakış açısıyla hazırlanan içerikler, Pandermos’u sadece bir haber sitesi olmanın ötesine taşıyor. Güney Marmara’nın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini anlamak isteyen herkes için vazgeçilmez bir kaynak haline gelen bu platform, okuyucularına kaliteli ve doğrulanmış bilgiler sunmayı amaçlıyor. Bandırma, Balıkesir ve çevresinde yaşayanlar veya bu bölgeyle ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyenler için Pandermos, aradıkları her şeyi bir arada bulabilecekleri bir portal. Ziyaretçilerine sadece haber değil, aynı zamanda bölgenin kültürel ve sosyal yaşantısına dair paha biçilmez bilgiler de sunuyor. Eğer siz de Güney Marmara’nın nabzını tutan, güncel ve objektif haberleri kaçırmak istemiyorsanız, Pandermos sizin için en doğru adres. Habercilikte kalite ve güven arayanların tercihi Pandermos, bölgesel haberler konusunda bir adım öne çıkıyor.

  12. Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara’nın Nabzını Tutan Haber Sitesi: Pandermos Haber Bölgesel haberlerde derinlik ve kalite arayanlar için Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara bölgesinin en güncel ve güvenilir haber kaynağı Pandermos, okuyucularına kesintisiz bilgi akışı sağlıyor. Yerel olaylardan, kültürel etkinliklere, ekonomiden spora bölgenin dört bir yanını kapsayan geniş bir haber yelpazesine sahip olan Pandermos, bölge halkının ve ilgi duyanların ilk tercihi olma özelliğini koruyor. Gelişmiş habercilik anlayışı ve objektif bakış açısıyla hazırlanan içerikler, Pandermos’u sadece bir haber sitesi olmanın ötesine taşıyor. Güney Marmara’nın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini anlamak isteyen herkes için vazgeçilmez bir kaynak haline gelen bu platform, okuyucularına kaliteli ve doğrulanmış bilgiler sunmayı amaçlıyor. Bandırma, Balıkesir ve çevresinde yaşayanlar veya bu bölgeyle ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyenler için Pandermos, aradıkları her şeyi bir arada bulabilecekleri bir portal. Ziyaretçilerine sadece haber değil, aynı zamanda bölgenin kültürel ve sosyal yaşantısına dair paha biçilmez bilgiler de sunuyor. Eğer siz de Güney Marmara’nın nabzını tutan, güncel ve objektif haberleri kaçırmak istemiyorsanız, Pandermos sizin için en doğru adres. Habercilikte kalite ve güven arayanların tercihi Pandermos, bölgesel haberler konusunda bir adım öne çıkıyor.

  13. I was just searching for this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

  14. Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara’nın Nabzını Tutan Haber Sitesi: Pandermos Haber Bölgesel haberlerde derinlik ve kalite arayanlar için Bandırma, Balıkesir ve Güney Marmara bölgesinin en güncel ve güvenilir haber kaynağı Pandermos, okuyucularına kesintisiz bilgi akışı sağlıyor. Yerel olaylardan, kültürel etkinliklere, ekonomiden spora bölgenin dört bir yanını kapsayan geniş bir haber yelpazesine sahip olan Pandermos, bölge halkının ve ilgi duyanların ilk tercihi olma özelliğini koruyor. Gelişmiş habercilik anlayışı ve objektif bakış açısıyla hazırlanan içerikler, Pandermos’u sadece bir haber sitesi olmanın ötesine taşıyor. Güney Marmara’nın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini anlamak isteyen herkes için vazgeçilmez bir kaynak haline gelen bu platform, okuyucularına kaliteli ve doğrulanmış bilgiler sunmayı amaçlıyor. Bandırma, Balıkesir ve çevresinde yaşayanlar veya bu bölgeyle ilgili güncel bilgileri takip etmek isteyenler için Pandermos, aradıkları her şeyi bir arada bulabilecekleri bir portal. Ziyaretçilerine sadece haber değil, aynı zamanda bölgenin kültürel ve sosyal yaşantısına dair paha biçilmez bilgiler de sunuyor. Eğer siz de Güney Marmara’nın nabzını tutan, güncel ve objektif haberleri kaçırmak istemiyorsanız, Pandermos sizin için en doğru adres. Habercilikte kalite ve güven arayanların tercihi Pandermos, bölgesel haberler konusunda bir adım öne çıkıyor.

  15. I enjoy you because of every one of your work on this website. Kim takes pleasure in doing internet research and it is easy to see why. A number of us notice all about the dynamic manner you make reliable guidance via your blog and increase participation from the others about this theme so my daughter is truly starting to learn a lot. Take advantage of the rest of the new year. You have been performing a stunning job.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى

أنت تستخدم إضافة Adblock

برجاء دعمنا عن طريق تعطيل إضافة Adblock